Vestjysk Bank ny hovedsponsor for Randers HH-senior

Når vores seniorhold i 3. division om kort tid løber på banen til den første turneringskamp er det med Vestjysk Banks logo på brystet.

”Vi er glade og stolte over den nye aftale med Vestjysk Bank – vores dialog med filialdirektør Martin Sand Thomsen har været rigtig god. Vi oplevede fra start en oprigtig interesse for vores byprojekt, og der har været den helt rigtige kemi på vores møder”, siger formand Carsten Reinholdt fra Randers HH.

Fra Vestjysk Bank er Martin Sand Thomsen enig med Carsten og tilføjer, ”når man som lokal pengeinstitut oplever potentiel sponsor/samarbejdspartner oplever den gejst og dedikation, der er bag et projekt som Randers HH, ja så er beslutningen omkring et samarbejde ikke så vanskelig. Vi vil gerne støtte gode Randers-projekter, hvilket det nye Randers HH bestemt er, samtidig ser vi det som en stor fordel for os som pengeinstitut, at vi kan komme med i Randers HH-erhvervsnetværk og derigennem skabe flere kontakter til potentielle samarbejdspartnere”.

”Som en bonus-info oplevede vi en så oprigtig interesse for projektet, at Martin faktisk har tilbud os, at han gerne vil hjælpe os med frivilligt arbejde i Randers HH-organisationen”, stor respekt for det slutter Reinholdt.

Der er indgået en 2 årig aftale mellem Randers HH og Vestjysk Bank.

Billedet: På ”fløjene” Christian Møller og Carsten Reinholdt fra Randers HH, samt ”playmaker” og filialdirektør, Martin Sand Thomsen fra Vestjysk Bank