Randers HH og Randers HK-Ungdom udvider samarbejdet og tilknytter fælles elitechef

Christian Lynnerup bliver elitechef i Randers HH/Randers HK-Ungdom og starter med øjeblikkelig virkning.

Et udvidet samarbejde mellem Randers HH og Randers HK-Ungdom har været undervejs i længere tid, men nu er der for alvor kommet gang i de tætte relationer. Sidste sæson delte de to håndboldoverbygninger Jonas Dehn som fælles koordinator, og nu er Christian Lynnerup således yderligere blevet tilknyttet som elitechef (sportslig- og administrativ leder).

”Lynnerup er en fantastisk håndboldkapacitet at få tilknyttet vores projekt. Han har den helt rette profil og har et kæmpe håndboldhjerte og netværk”, siger Christian Møller der var en af initiativtagerne, da Randers HH blev genopbygget for 2 år siden. ”Lynnerups erfaringer fra Bjerringbro, hvor han både har været forretningsfører, bestyrelsesmedlem, træner mv kan vi i den grad bruge i vores organisation. Vi ser Christian Lynnerup som lidt af et scoop til vores by-projekt og vores bestræbelser på, at få samlet og genskabt ungdomshåndbold på højeste niveau i Randers-området”.

”Der har været et ønske fra moderklubberne bag Randers HH og Randers HK-Ungdom om, at samarbejdet skulle være endnu tættere.

Det har medført en justeret organisering i både RHH Randers og HK-Ungdom. En organisering, der forventes forfinet yderligere i den kommende periode, og det er hensigten, at der kommer flere ildsjæle ind i den struktur, siger Carsten Reinholdt Andersen, der er formand for forretningsudvalget i Randers HH.

En vigtig del af den organisering er, at der nu er en fælles elitechef og at der ”under ham” er en sportslige koordinator i både Randers HK-Ungdom (Jonas Dehn) og i Randers HH (Mathias Bak).

Foto: Elitechef Christian Lynnerup og formand RHH, Carsten Reinholdt Andersen