Randers Herre Håndbold

Historien

HISTORIEN OM RANDERS HERRE HÅNDBOLD

Randers Herre Håndbold er et elite- & talentudviklingsprojekt og er formelt set et holdfællesskab imellem 6 moderklubber bestående af:

  • Dronningborg Boldklub
  • Randers Freja
  • Hornbæk SF 
  • Randers KFUM
  • Vorup FB
  • Kristrup Boldklub

Den sportslige udvikling.
På det sportslige plan er udviklingen gået over alt forventning. Ungdomsholdene spiller med blandt de bedst hold i Danmark, og vores seniorhold er efter 2 oprykninger i træk kommet op i 3. Div.

Som fugl Fønix
Det tidligere Randers HH gik konkurs i foråret 2020 og drenge/herrehåndbolden i Randers var tæt på at gå i opløsning, men en ny styregruppe ville det dog anderledes. De nye folk satte sig sammen for at redde talentudviklingen i Randers. Et nyt elitært set-up blev lavet, og et ”nyt” Randers HH blev etableret i sommeren 2020.

“Det er helt vildt. Jeg har arbejdet med sådan noget i mange år, men jeg har aldrig prøvet det her før. En ting er støtten fra sponsorerne, som er altafgørende, men der er så mange frivillige, som også yder en kæmpe indsats. Folk har stået i kø for at hjælpe med det her projekt personligt og økonomisk”, siger Christian Møller, som er talsmand for styregruppen i Randers Herre Håndbold og ansvarlig for Randers Elitesports College.

Elite setup på plads.
”Vi har kunnet ansætte flere trænere, koordinatorer og Mathias Bak som Elitechef. Samtidig har vi lavet en aftale med FysioDanmark og en fysisk træner, så det elitære set-up er optimalt. I virkeligheden er set-uppet til, at vi i løbet af et år eller to kan udvikle det til at håndtere ungdomshåndbold på højeste niveau”, udtaler Christian Møller og tilføjer: ”Vi er i hvert fald gearet til fremtiden. Vi skal gå efter at have nogle af de bedste ungdomshold i landet. 

Fællesskab og ambitioner “Vores ambition er hele tiden at skabe bedre rammer for alle håndboldspillere i Randers. Og samtidig målrettet at skabe et fællesskab omkring talent- og eliteudviklingsmiljøet for herrehåndbolden, som alle i Randers kan se op til og være stolte af. Vi vil gerne gøre os fortjent til byens opbakning, og det gør vi blandt andet ved at igangsætte meningsfulde projekter, arrangementer og dermed forhåbentlig tilføre værdi til byen, vores frivillige og familie i og omkring håndboldmiljøet”, udtaler formand Carsten Reinholdt Andersen.

Ingen projekt uden sponsorer og samarbejdspartnere
Projektet har vakt så stor genklang hos sponsorerne, at der for nuværende er et godt økonomisk fundament til de kommende sæsoner. Projektet var ikke kommet så langt uden de mange sponsorer og samarbejdspartnere. De er alle med i vores erhvervsnetvæk, der er hele  fundamentet bag samarbejdet med virksomhederne. Der er 5-6 netværksmøder pr. sæson, hvor klubben og virksomhederne mødes og derved udbygger deres relationer. Det giver stor værdi for alle parter.