Resultater og opdateringer fra dagens kvalspil i Ry for U17 og U19:

U17:

YES! Vi er med i 1. DIVISION efter en overbevisende sejr på 11 mål i kamp 1 mod Ry Håndbold. Næste kamp var imod SINE Efterskole, som blev besejret med 5 mål og dermed kan vi kalde os et 1. divisions hold!

U17-trænerteamet udtaler følgende om dagen:

“Vi er meget glade, og ikke mindst stolte, over vores præstation i dag. Vi havde en fantastisk opbakning fra forældre, venner og mange flere. Vi trænere er så imponeret over den indsats drengene ligger for dagen. I dag vandt vi, fordi vores spil var godt, men vi hentede også rigtig meget på attituden og viljen. At vi allerede på år 3 i det nye Randers HH, kan stå med et U17 hold, som lige nu er blandt de 18 bedste hold i Jylland/Fyn. Det er så flot! Vi tager arbejdshandskerne på, og knokler igen videre hjemme i træningslokalet, hvor de vigtigste resultater bliver lavet.”

U19:

Det blev desvære ikke til 1. division til U19 i dag efter to nederlag til Ry Håndbold og Kolding IF.

U19 var oppe imod to gode modstandere, som begge kom med mere energi og ikke mindst flot spil. U19 får igen chancen i næste weekend, hvor der bliver afholdt 2. runde 1. divisions kval.

U19-trænerteamet udtaler følgende om dagen:

“Vi møder i dag to hold, som rammer langt bedre niveau end os selv. Vi har flere perioder i begge kampe, hvor vi rammer rigtig fint spil, men perioderne er for korte, og derfor svinger vi meget i niveau. Dog er humøret stadig højt, og vi tror på, at vi kan genvinde niveauet og dermed sikre os en plads i 1. division i næste weekend. Dog ved vi også, at der er rigtig mange andre dygtige U19-hold, så opgaven bliver ikke let.”

-Billedet er fra slutminutterne i den afgørende U17 kamp.

Tak til DJURSLANDS BANK for at have sørget for klappe folder og andet godt til at skabe den gode stemning!