Tradium er med omkring Randers HH-ungdom og nu også seniorprojektet

Når det nye Randers HH fra august skal i gang med den nye sæson, er det med Tradium som en meget vigtigt samarbejdspartner.

Direktør hos Tradium, Lars Michael Madsen er heller ikke i tvivl om de tætte samarbejdsrelationer. – “Vi har haft et tæt samarbejde med Randers HH siden håndboldoverbygningen blev etableret første gang i 2006. Vi driver i samarbejde med Randers Realskole, Randers ElitesportsCollege og her står vi for morgentræningen, hver tirsdag og torsdag morgen. I det hele taget arbejder Tradium hver eneste dag med talenter – og det gælder naturligvis i forhold til vores sportselever, men i høj grad også i forhold til de mange andre uddannelser, der tilbydes på Tradium”, slutter direktøren.

Kort om Tradium

Tradiums vision: “Vi sætter din læring i bevægelse”.

Faglighed, udvikling og attraktive miljøer.

Tradium er en stor, udviklingsorienteret erhvervsskole med et meget bredt uddannelsessortiment fordelt på 4 campusser i 2 kommuner. Vi udbyder mere end 20 erhvervsuddannelser, og erhvervsgymnasiet (hhx og htx) er områdets største gymnasieuddannelse med i alt 14 spor.

Desuden har Tradium et tæt samarbejde med Randers Realskole om 10. klasse og ElitesportsCollege.

Tradium blev grundlagt i 2010, og er i dag den uddannelsesinstitution, som brugerne i lokalområdet har det højeste kvalificerede kendskab til.

En del af Tradiums mission er at uddanne fra dit ståsted til fremtiden. Derfor har alle unge mennesker, der begynder på en uddannelse på Tradium, mulighed for en ukompliceret overgang til anden gymnasie- eller erhvervsuddannelse/EUX, hvis den unge har truffet et forkert valg.

Vores ambition er at tilbyde uddannelse til alle i tæt dialog med det aktive erhvervsliv og arbejdsmarkedets skiftende behov.

Alle Tradiums uddannelser har et internationalt aspekt med tilbud om, at dele af uddannelserne kan foregå i udlandet.

#detnyerandershh

#tradium

Se mere på:

www.tradium.dk