Raaby & Rosendal nu også samarbejdspartner på senior

“At blive sponsor i Randers HH var et helt naturligt valg for Raaby & Rosendal”, udtaler direktør og stifter Rune Raaby Laursen.

“To af virksomhedens stiftere er født og opvokset i Randers og har i øvrigt gået på Randers Realskole, og rigtig mange af vores medarbejdere kommer også fra Randers, så at kunne give lidt tilbage til Randers er bare dejligt”, fortæller en af ejerne, Rune Raaby Laursen (Runes kompagnon hedder Mikael Rosendal).

Raaby & Rosendal er efterhånden blevet en stor virksomhed, vi er pt over 130 medarbejdere fordelt over flere afdelinger, Randers, Hadsten og Ans ved Silkeborg.

Helt ny Randers-afdeling

– Den daglige leder af vores nyetablerede Randers-afdeling er også et kendt ansigt i håndboldkredse i Randers. Ruben Bjerre er også født og opvokset i Randers og hans søn spiller selv håndbold.

Fra Randers HH siger Christian Møller,

“Tak til Raaby & Rosendal for det tætte samarbejde 👍

Imponerende udvikling Rune Raaby Laursen og Mikael Rosendal leveret med deres virksomhed, der på 6 år er vokset fra 2 mand til nu at være over 130”.

Kort om Raaby & Rosendal:

Raaby & Rosendal er din el-tekniske samarbejdspartner, som udfører alle former for tekniske løsninger – men virksomheden vil ganske enkelt kendes under følgende tre ord:

EFFEKTIV, PRAKTISK, TEKNISK

#detnyerandershh

På billedet Rune Raaby Laursen

Se mere på:

www.Raaby-Rosendal.dk