BKG-Finans og Kaj Porup er nu også med omkring Randers HH-senior

Første sponsoraftale der blev etableret i det nye Randers HH var med Kaj Porup og BKG-finans. Det blev startskuddet til rigtig mange andre gode aftaler. Kaj har været med på ungdom de seneste 2 sæsoner – nu har han fordoblet sponsoratet, så det også omhandler senior.

Tak for din støtte og tro på projektet, Kaj – det betyder rigtig meget for de mange drengespillere i byen.

Om samarbejdet siger Kaj, “jeg gik i sin tid ind i Randers HH, da håndbold altid har interesseret mig. Som barn/ung var det i Hornbæk SF jeg brugte al min fritid, hvilket gav mig super venskaber, oplevelser og godt netværk. – Det nye Randers HH var således også meget nærliggende for mig at støtte op omkring – ligesom senior-projektet var logisk at gå ind i. Jeg har stor tiltro til det nye setup og de mennesker, der står bag”.

BKG-Finans arbejder med ejendomsinvestering!

På billedet sponsoransvarlig, Christian Møller sammen med Kaj Porup.

Kaj Porup #detnyerandershh