Ret&Råd Advokater, Grønbæk og Huuse er også med som samarbejdspartner i det nye Randers HH senior-projekt.

Dorthe Østerby, der er partner i advokatfirmaet fortæller, “Randers HH og drengehåndbold er en vigtig del af talentarbejdet i Randers. Derfor er det logisk for os som Randers-virksomhed at bakke op om projektet. – Og det gælder naturligvis også det kommende senior-projekt. Vi var også tidligere en del af Randers HH og vi er stolte over og glade for, at vi er med i etableringen af det nye ungdomskoncept, der jo er kommet imponerende godt fra land. Vi ser frem til at fortsætte samarbejdet med de øvrige virksomheder i erhvervsnetværket omkring klubben. Det store sponsorfællesskab, hvor vi løfter i flok, til gavn for håndbolddrengene, tiltaler os meget”.

Christian Møller fra Randers HH er også glad for samarbejdet, “i dialogen med Ret&Råd Randers mærkede vi straks, at der var en stor lyst til samarbejdet og en oprigtig interesse for det nye Randers HH. Derfor ser vi frem til et tæt samarbejde – også omkring senior, hvor der i første omgang er lavet en aftale for de to næste sæsoner. Ret&Råd Randers er fortsat med på vores 3 ungdomshold.”

Se mere om Ret&Råd Advokater her:

www.ret-raad.dk/om-ret-og-raad/kontorer/randers

#detnyerandershh