MUNCHOLM er nu også sponsor for Randers HH-senior

I forvejen er Muncholm også blandt de trofaste sponsorer for ungdomsholdene og Muncholms ejer og direktør, Lars Nørskov siger, “jeg har altid beundret alle de frivillige, der bruger rigtig meget tid på foreningslivet og på en klub som Randers HH. Jeg har den indstilling, at når man ikke selv har ressourcer og overskud til at deltage aktivt med tid i projekter man finder interessant, så kan man da som minimum forsøge at støtte økonomisk, hvor det er muligt. Med vores støtte til senior-projektet i 2 år vil jeg gerne hjælpe de nye Randers HH-folk, så der med sponsoraftaler på både ungdom og senior, kan komme mere ro på tingene. Randers har brug for drenge/herre-håndbold og det skal vi støtte op omkring.

Randers HH er kommet imponerende godt fra land og det er en rigtig stærk organisation, der er blevet bygget op. Personligt er jeg også glad for det erhvervsnetværk, der er en del af sponsorkredsen, hvor jeg er fast deltager på møderne. Jeg ser frem til at følge det fortsatte arbejde”, slutter Lars Nørskov.

Info om MUNCHOLM A/S:

Virksomheden er grundlagt i 1979 og handler med det professionelle marked (fagfolk med SE-nummer) i kategorien entreprenører, tømrere, tagdækkere og blikkenslagere.

Vi repræsenterer en række udenlandske producenter indenfor ståltrapezplader, lakerede aluminiumsplader, maskiner, falsede produkter, og vi råder desuden over en vis egenproduktion.

Se mere via hjemmesiden:

www.muncholm.dk