Nicklas Bertel bliver U17 cheftræner

Fra den kommende sæson bliver Nicklas Bertel cheftræner for vores talentfulde U17 drenge.

Nicklas er allerede et velkendt ansigt i vores organisation og han har således været en energisk og kompetent assistenttræner for Per Bertelsen de sidste to sæsoner. Nicklas har samtidig haft en vigtigt rolle, da han både har været U15 træner i Hornbæk SF og den gennemgående figur til morgentræningen under ElitesportsCollege/Randers Realskole. – Derfor er det en rigtig Randers HH-ildsjæl med “hands-on” helt nede i maskinrummet, hvor de unge spillere fra U13/15 skal tage det store spring op i U17-alderen, vi har ansat.

Fra Randers HH-side er vi glade for ansættelsen af Nicklas og den kontinuitet det betyder for det talentarbejde, der er startet op og transitionen/overgangen fra eks U15 til U17. Nicklas’ styrke er netop hans blik for den transition og på trods af sin forholdsvis unge alder har han allerede en stor erfaring med talentarbejdet og arbejdet med at udvikle talentmiljøet. At

Nicklas har et godt blik for drengehåndbolden i hele Randers-området og samtidig har han et godt netværk udenfor byen, hvilket er vigtigt, når vi fra Randers HH’s side har et mål op at komme op på højeste niveau på ungdomssiden.

Om cheftræner-jobbet siger Nicklas Bertel:

“Det er ingen tvivl om, at de er lidt af et drømmejob for mig. Jeg har de sidste to sæsoner haft et super samarbejde med de mange ildsjæle i Randers HH-organisationen, hvor der er styr på tingene og økonomien er i orden. – Selvom håndbolden og det at skabe et godt miljø for drengene er det vigtigste, kan det kun lade sig gøre, hvis strukturen og organisationen er på plads. Rammerne er på plads og der er rigtig mange talentfulde og hårdtarbejdende drenge i klubben, så jeg glæder mig til opgaven”.

Nicklas Bertel har afsluttet DHF’s talenttræner uddannelse og blev i sommers færdig med divisionstræner uddannelsen.

Der er lavet en 2 årig aftale.

Indenfor kort tid præsenterer vi den samlede træner-kabale i Randers HH, så følg med her på siden.