U19 trænere til den kommende sæson på plads

Det bliver Per Bertelsen og Morten Wessel Sørensen, der i den kommende sæson bliver trænere for Randers HH U19.

Fra Randers HH-ledelsen er det vores ønske-setup med netop Morten og Per som frontfigurerne for U19 drengene. Vi får en perfekt kombination, hvor Morten allerede har været vores U19 træner de sidste to sæsoner og Per som nuværende U17 træner kender drengene, klubben og Morten rigtig godt.

Talentarbejde handler i høj grad om kultur, samt et godt sportsligt og socialt miljø, hvilket vi i høj grad får med de to. Den kontinuitet det helt oplagt giver, at vi fortsætter med to af vores egne trænere betyder rigtig meget.

Morten og Per supplerer hinanden rigtig godt og vi får en “samlet pakke”, hvor vi er dækket optimalt ind, både i forhold til det sportslige, det strukturelle og de sociale aspekter.

Der er lavet 2 årige aftaler med begge trænere.