Nicolaj Sommer teknisk træner i Randers HH

Det nye Randers HH har lavet lidt af et scoop. Vi har nemlig indgået et samarbejde med den tidligere liga- og U-landsholdsspiller Nicolaj Sommer.

Som teknisk træner skal Sommer i tæt samarbejde med trænerne på U17 og 19 udvikle spillernes individuelle tekniske kompetencer. Sommer er kendt som en “teknisk ekspert” og har altid selv løbende udviklet på sit tekniske spil. Han kommer til at arbejde med alle markspillerne og guide dem, i forhold til alle de tekniske dele af spillet som eks detaljer vedr finter, spring, skud osv. I Randers HH arbejder vi på løbende at udvikle organisationen og med ansættelsen af en teknisk træner, som i håndboldkredse er en sjælden “titel” ligger det os på side at geare vores setup, så vi står bedst muligt rustet i forhold til talentarbejdet.

Sommer har tidligere spillet i Randers HH og de senere år har han repræsenteret Mors Thy og Midtjylland. Nu er håndboldskoene stillet på hylden og trænerdragten fundet frem.

Velkommen til Nicolaj Sommer og tak til alle vores samarbejdspartnere, der gør muligt