Sparekassen Danmark er ny samarbejdspartner i Randers HH

Endnu en vigtig samarbejdsaftale er kommet i hus, idet Sparekassen Danmark er blevet partner i Randers HHs erhvervsnetværk.

”Aftalen med Sparekassen Danmark er vigtig for det fortsatte arbejde med opbygningen af Randers HH. Det er et lokal forankret pengeinstitut, der i høj grad vil lokalsamfundet og foreningslivet i Randers”, siger Randers HH formand Carsten Reinholdt Andersen.

Fra Sparekassen Danmark siger afdelingsdirektør Henrik Larsen, ”Vi er glade for samarbejdet med de engagerede mennesker i Randers HH-organisationen og vi ser i høj grad erhvervsnetværket som en attraktiv platform i forhold til, at vi kan skabe endnu flere relationer med erhvervsfolk i Randers-området. At vi så samtidig støtter sporten og i dette tilfælde håndbolddrengene, er ikke nogen tilfældighed. – Vi har en klar strategi om, at vi vil involvere os lokalt, og det er derfor naturligt for os at indgå en samarbejdsaftale med Randers HH.”

Der er lavet en 3 årige aftale.

På billedet Christian Møller fra Randers HH sammen med afdelingsdirektør Henrik Larsen fra Sparekassen Danmark.