Randers HH får seniorhold næste sæson…. og Nicolai Sommer bliver cheftræner

Efter det nye Randers HH de seneste to sæsoner har været baseret på de to ungdomshold i U17 og U19, så er vi fra den kommende sæson klar med et seniorhold.

De mange engagerede ungdomsspillere får således mulighed for at fortsætte i Randers HH-systemet, når de rykker op som senior.

Da vi startede genopbygningen af Randers HH for under 2 år siden, havde vi udelukkende planer om at lave ungdomshåndbold og vores U17 og U19 har naturligt haft vores fulde fokus. Spillere, trænere og ledere har via en målrettet arbejdsindsats skabt to slagkraftige ungdomshold, hvor spillerne har udviklet sig og er vokset meget med opgaverne. – Derfor er vores udvidelse med et seniorhold fra den kommende sæson en logisk “konsekvens” af det talentarbejde vi allerede er godt i gang med. Vi kan med andre ord nu tilbyde de spillere, vi selv har være med til at udvikle, et senior-tiltag der tager udgangspunkt i det talentmiljø de allerede kender. Samtidig håber vi, at vi med et seriøst seniortilbud kan tiltrække nye spillere med mod på håndbold i et udviklende miljø.

Nicolai Sommer cheftræner

Det bliver tidligere liga og U-Landsholdsspiller Nicolai Sommer, der skal træne seniorholdet. Nicolai er i denne sæson træner i en af vores moderklubber, Hornbæk SF – hvor han træner JS-herre. Pt ligger holdet rigtig godt til i toppen af rækken, så hvis vi er heldige og holdet rykker op, så kan vores kommende seniorhold starte i 3. Division.

Vi vender tilbage med interview med Sommer, hvor I kan høre hans tanker om Randers HH-senior.

Vores organisation med en masse frivillige ildsjæle fungerer rigtig godt, hvilket også er vigtig, når vi nu fremadrettet også har et seniorhold i “butikken”.

Tak for samarbejdet og opbakningen til seniorprojektet til vores 4 moderklubber, Dronningborg, Hornbæk SF, Randers KFUM og Randers Freja.

En helt ekstraordinær tak til virksomhederne i vores erhvervsnetværk, der endnu engang har fundet midlerne, så vi har kunnet realisere vores seniorprojekt – jeres støtte er unik og har ekstrem stor betydning for, hvordan vi kan videreudvikle drenge/herre-håndbolden i Randers.

Virksomhederne bag seniorsatsningen er:

Ret & Råd – Grønbæk Huuse I/S

Muncholm A/S

BKG-Finans ApS v/Kaj Porup

Randers ElitesportsCollege

Randers Realskole

Tradium

Jobcenter Randers Erhverv

EDC Trio

Jysk Vin

Djurslands Bank

Scanditek ApS

Hornbæk Plastindustri A/S

Fårup Betonindustri

NV-Vinderslev A/S

Andelskassen

Raaby og Rosendahl EL

Bencon

SIMONSENplus

Dansk Bilsyn v/Daniel Nielsen

Hummel/Sport Direct

WO Interior