Scanditek bliver en del af Randers HHs Erhvervsnetværk

Direktør Cean Lystrup fra Scanditek er Randers-mand med stort R – og både Cean og hans virksomhed støtter for eksempel også Randers FC, ligesom de også støttede det tidligere Randers HH.

Om støtten til det nye Randers HH, siger Cean: “Vi sætter stor pris på gode Randers-projekter og det er Randers HH helt sikkert. Dejligt at der igen er kommet fokus på herrehåndbolden, hvilket er noget vi gerne vil støtte. Samtidig ser vi som virksomhed stor værdi i at blive en del af klubbens erhvervsnetværk, hvor vi glæder os til samarbejdet med de øvrige virksomheder og ildsjælene bag klubben”.

Lidt om Scanditek:

Scanditek IT Solutions er jeres full-service IT-partner, som servicerer kunder i hele landet. Med en stab af kompetente fagfolk rådgiver og hjælper vi kunder med at procesoptimering, digitalisering og IT-infrastruktur.

Fra Randers HH glæder vi os til samarbejdet 🤩👌

Læse mere her:

www.scanditek.dk

#scanditek

#detnyerandershh

#rhherhvervsnetværk