Kathrine Fisker en del af Randers HH

Vi har endnu en gang udvidet og styrket vores organisation i Randers HH, idet vi har fået Kathrine Fisker med ombord. Kathrine træder ind i vores arbejdsgruppe, hvor hun skal hjælpe os med at udvikle tingene yderligere – specielt omkring sponsor- & netværksdelen.

Kathrine er et velkendt ansigt i Randers og vi glæder os til, at hun skal bruge sin store erfaring og netværk og blandt andet gøre vores sponsornetværk endnu stærkere. – Kathrines erfaringer fra Randers FC, hvor hun var sponsorchef, ser vi frem til at bruge i den videre udvikling af det nye Randers HH. Her skal hun blandt andet skal støtte sponsorchef, Jens Sørensen.

Om det nye samarbejde siger Kathrine; “Jeg har igennem et stykke tid været i dialog med Randers HH og jeg glæder mig til samarbejdet med de mange ildsjæle. Jeg har fulgt genetableringen af klubben tæt og det har imponeret mig, hvor stærk en organisation, der på 7-8 måneder er blevet bygget op. Personligt er jeg netop startet på et nyt kapitel i mit arbejdsliv, idet jeg er gået tilbage til mit oprindelige virke som ejendomsmægler. Pr 1. marts er jeg blevet partner i LokalBolig Randers og der er ingen tvivl om, at jeg også ser Randers HH og netværket med driftige folk bag klubben som interessant for mig selv rent arbejdsmæssigt.”

Kathrine er uddannet ejendomsmægler og har efter jobbet hos Randers FC, været ansat hos Djursland Bank.

På billedet byder Randers HH formand Carsten R. Andersen, Kathrine Fisker velkommen.