Carsten Reinholdt Andersen bliver formand i Randers HH.

Randers Herre Håndbold har taget endnu et stort skridt i bestræbelserne på at få skabt en professionel organisation. Fra Randers HH’s side er Christian Møller både glad og stolt over, at det er lykkes at ”lande” en så stor kapacitet som Carsten Reinholdt Andersen. ”Jeg har kendt Carsten siden ungdomsårene, og han er den helt rigtige profil til den centrale opgave som formand for Randers HH.

Carsten er selv tidligere håndboldspiller og har spillet rigtig mange divisionskampe for Randers Freja tilbage i 80-90’erne. Samtidig er Carstens erfaringer fra erhvervslivet vigtige for den måde, vi gerne vil drive Randers HH på. Ligesom Randers HH’s erhvervsnetværk og det tætte samarbejde med sponsorerne passer perfekt på Carstens profil. At Carsten samtidig har flere års erfaring fra bestyrelsen i en håndboldligaklub gør bestemt ikke hans formands-kompetencer mindre spændende.

Carsten har indtil slutningen af 2020 været med i Aarhus UNITED, hvor han var med fra starten og således var med til at bygge organisationen og planerne op. Da jeg for 3-4 uger siden erfarede, at Carsten havde valgt at stoppe i Århus UNITED, kontaktede jeg ham for at komme i dialog omkring Randers HH. Her blev det hurtigt klart for os begge, at der var et rigtig godt match, og at de tanker og værdier, som Carsten har, i høj grad stemmer overens med Randers HH”, slutter Christian Møller.

Carsten starter pr 1. februar som formand for eliteoverbygningen og glæder sig til opgaven: ”Jeg tror på, at jeg med min brede erhvervs-, ledelses- og bestyrelsesmæssig erfaring kan bidrage som ”tovholder” i Randers HH med arbejdet omkring bl.a. strategi, struktur og ledelse. Ligesom min fortid som håndboldspiller også gør, at jeg kan bidrage omkring det sportslige. Mit store ønske er at styrke og samle håndbolden yderligere i Randers HH for U17 og U19, udvikle ”fødekæden” fra moder- og samarbejdsklubberne endnu mere samt få en attraktiv platform med eliteniveau, således vores unge spiller har noget at ”sigte” efter. Derfor skal der på sigt også etableres seniorsamarbejde – og gerne i et samarbejde mellem endnu flere klubber.

Den ultimative vision er i min optik noget ”Randers”, der er ”større end en selv” i og omkring et bredere og tættere samarbejde på tværs. Her tænker jeg naturligt på samarbejde med pige/damehåndbold, men også en eller anden form for samarbejde med basketball, fodbold og måske andre sportsgrene. Det er jeg overbevist om bliver nødvendigt – set ud fra såvel et elitemæssigt som kommercielt synspunkt – i en by som Randers. Desuden har jeg en ide om, at Randers HH skal have flere klubber med i samarbejdet, så Randers HH også bliver det oplagte valg, hvis man eks. bor på Djursland, i Randers-opland, i Hobro eller i Hadsten og har ambitioner om at spille håndbold på eliteniveau som f.eks. U17 eller 19.

Jeg har gennem hele min hidtidige karriere- og mit arbejdsliv arbejdet ”udenfor” Randers. Jeg vil gerne skabe mig et større lokalt erhvervsmæssig netværk, samt – ikke mindst – at kunne give noget tilbage til min hjemby, Randers. Det er jeg sikker på, at Randers HH kan medvirke til”. Lidt om Carsten: Han har en bred erhvervs- & ledelsesmæssig erfaring fra blandt andet Kop & Kande, Bog & ide, Atea, ZAP-in Kontorsupermarked, Redoffice og senest Hedeselskabet. Carsten sidder desuden i bestyrelsen for Viborg Innovation Fond, FN17 Business Center og senest i Aarhus UNITED med hovedopgaver omkring spillerkontrakter, økonomi og sportsligt udvalg.

Carsten er tidligere divisionsspiller i Randers Freja håndbold, 57 år, bosiddende i Randers, gift med Karina og sammen har de 2 piger på 14 og 15 år. En vanvittig stærk organisation Hvis folk spørger sig selv om, hvordan det kan lade sig gøre at bygge en håndboldklub op fra bunden på rekordtid, ja så er svaret enkelt: Imponerende opbakning fra hele 14 frivillige der udgør en ekstrem stærk og fremtidssikret organisation.

Arbejdsgruppen bag det nye Randers HH er, Sara Lehner, Britt Simonsen, Rikke Sønder Bruun, Mathias Bak, Jørn Andersen, Christian Møller, Jens Sørensen og nu også Carsten Reinholdt Andersen. Derudover er der uvurderlig hjælp fra Poul Erik ”Guf” Rasmussen, der er ansvarlig for tøj og materialer og Allan Kobstrup, der har kontakten til forbundet, hjemmeside mv. Holdlederne til U17 holdet er Thomas Mortensen og Kjeld Pedersen, og Pia Ulstrup og Flemming Olsen er holdledere for U19 holdet. (Faktaboks) Lidt om Randers HH RHH driver pt. et U17 og et U19-drengehold.

RHH er en eliteoverbygning og miljø for håndboldgale drenge, hvor moderklubberne bag er: Hornbæk SF, Randers KFUM, Randers Freja og Dronningborg.