NV Randers/Vinderslev ny hovedsponsor

NV-Randers og Randers HH har indgået en samarbejdsaftale, hvor Vinderslev indgår som hovedsponsor.

Aftalen blev præsenteret for Randers HH’s-erhvervsnetværk, da der forleden var netværksmøde på Hotel Randers.

Ninna og Niels Vinderslev har begge en stor håndboldinteresse og Ninna siger følgende om aftalen:

“Vi har et barnebarn, der spiller U15 drengehåndbold i Hornbæk SF, her oplever vi, at der er et godt talentmiljø. – At Randers HH så er kommet på banen med U17 og 19 lover godt for fremtiden, hvilket vi gerne støtter”. Samtidig har vi oplevet Randers HH erhvervsnetværk – og de øvrige sponsorer og frivillige i klubben som nogle både hyggelige og kompetente mennesker!

Fra Randers HH er Christian Møller glad for og stolt over, at have fået en stor og velrenommeret Randers-virksomhed “om bord”, “Vinderslevs hovedsponsorat kommer til at få afgørende betydning for, hvordan vi kan udvikle det nye Randers HH og dermed udvikle miljøet for håndbolddrengene i byen”.

På billedet Ninna og Niels Vinderslev👍