Tidl. 1. Divisions-spillerprofil skifter til Randers HH

Mathias Juel, der tidligere spillede håndbold i Randers HH som ungdomsspiller, skifter fra næste sæson tilbage til klubbens 3. Divisions seniorhold. Udover at Mathias Juel skal hjælpe med at nå klubbens mål om oprykning, skal han samtidig agere assistenttræner for klubbens U19 hold, hvor han får en særlig vigtigt rolle i transitionsprocessen for de unge spillere. 

Klubbens strategi om at involvere egne talenter på seniorholdet fortsætter, men med Mathias’ fokus på de unge U19 spillere, som han også kommer til at kende til igennem den ugentlige træning, har man i klubben forhåbninger om, at U19 spillerne kan have lettere ved transitionen fra ungdoms- til seniorspiller.

 “Mathias blev i Randers HH udtaget til det daværende ligahold i en alder at blot 17 år, hvor han var med på bænken mod Aalborg Håndbold. Sidenhen fik han debut, da seniorholdet efterfølgende rykkede ned i 1. Division. Han har som ungdomsspiller været utrolig meget i berøring med seniorhåndbolden og har opnået stor erfaring i denne transition. En transition vi ønsker, at Mathias skal give videre til vores nuværende ungdomsspillere – både som assistenttræner, men så sandelig også som spiller for 3. divisionen, hvor vi har ambitioner om oprykning” udtaler Mathias Bak Skov, sportslig koordinator. 

I sidste sæson endte klubbens 3. Division på 4. pladsen, hvortil man nu har ønsker om at komme endnu tættere på oprykningspladserne. Hertil bliver Mathias en stor profil. “Først og fremmest bliver Mathias en profil for holdet med sin gode fysik og power. Han er på trods af sin størrelse god til at vinde duellerne og er ikke bange for at gå forrest. Herudover synes vi, at det er vigtigt, at klubben er nået til et niveau, hvor Mathias, som tidligere Randers dreng, tilslutter sig vores klub igen, fordi han kan se klubbens udvikling og samtidig gerne vil være med til at opnå klubbens ambitioner.” udtaler Elitechef Christian Lynnerup.

 Randers HH 3. Division starter den nye sæson op torsdag d. 27. april.