Match Crew

Frivilligt arbejde du kan bruge til noget!

Styrk dit CV og få nogle fede oplevelser med Randers Herre Håndbold MatchCrew!

Vi mangler i Randers Herre Håndbold frivillige hænder til at hjælpe til, når vores herrehold spiller kampe på hjemmebanen i Arena Randers. Der er mange ting, der skal laves, når der arrangeres håndboldkampe, og vi har derfor brug for folk, der har lyst til at bidrage til den positive udvikling, der er i Randers Herre Håndbold.

Frivilligt arbejde er for alle! Det er for dig, der brænder for håndbold, det er for dig, der hjælper af et godt hjerte, det er for dig, der gerne vil have nogle fede oplevelser!

Det er også for dig, der måske påtænker en karriere indenfor sportsbranchen – det kan være, du tænker på at uddanne dig indenfor sportsbranchen eller drømmer om et arbejde med at organisere og afvikle events? – Så er her en mulighed for at komme helt tæt på, en mulighed for at snuse til virkeligheden og se, hvordan tingene gøres i en professionel klub – måske er det noget for dig?

Frivilligt arbejde er altid velset af arbejdspladser, og frivilligt arbejde gavner altid dit CV!

I Randers Herre Håndbold har vi stor fokus på at vores frivillige har det godt og sjovt, mens de er på arbejde, vi lægger derfor stor vægt på:

  • Fælleskabet
  • Vi er alle en del af Randers Herre Håndbold
  • At man har det sjovt, mens man arbejder

Som frivillig i Randers Herre Håndbold får du, udover de gode oplevelser i hallen, mulighed for at deltage i flere arrangementer med vores spillertrup, hvor der er fokus på hygge og lære hinanden at kende.

Lyder det som noget for dig? – Så kontakt Allan Kobstrup, Administrationsansvarlig Randers Herre Håndbold, Tlf: 40607176 eller på mail: ak@randershh.dk