Historien om Randers Herre Håndbold

Om Randers Herre Håndbold

Randers Herre Håndbold er et eliteprojekt for herrehåndboldsspillere i Randers.
Randers Herre Håndbold er formelt set et holdfællesskab imellem 4 moderklubber;

Pt. består Randers Herre Håndbold af 3 hold; 1 U-17 hold, 1 U-19 hold,  samt 2. division Herre.

Randers Herre Håndbold vil etablere sig i toppen af dansk håndbold, og det skal være en talentudvikling i særklasse der skal bringe Randers Herre Håndbold helt i øverst lag, i både ungdom og senior rækkerne.

Baggrunden for etablering af Randers Herre Håndbold.
For godt en del år siden nedlagde Randers HK sin herreafdeling, og dette var startskuddet til de magre år, som siden har været kendetegnet for herrehåndbolden i Randers. Det højst rangerende hold i Randers har ligget og rodet i bunden i 3. division og der har ikke været ungdomshold at finde i de højst rangerende rækker, hvilket har betydet, at mange talentfulde ungdomsspillere har søgt udfordringer i andre byer.
Moderklubberne bag RANDERS HH har indset, at hvis talenterne skal blive i Randers, så er vi nødt til at give dem nogle ordentlige elitære forhold.Derfor valgte 4 af de største klubber i Randers i 2006 at samle de bedste juniorer, ynglinge og seniorer under et fælles eliteprojekt – RANDERS HH.

De 4 klubber er:

Dronningborg Boldklub,
Randers Freja,
Hornbæk SF samt
Randers KFUM.

Mere end håndbold.
Det er ikke kun håndbolden vi tænker på i Randers Herre Håndbold, derfor har vi valgt ”de 3 liv” som symbol for Randers Herre Håndbold. Spillerne i Randers Herre Håndbold skal vide, at der også er et liv ved siden af håndbolden og efter håndbolden, og derfor vil Randers Herre Håndbold søge at hjælpe og guide de enkelte spillere i forhold til deres uddannelse og til deres sociale/private liv. Fokus ligger på de unge spillere, som derved står bedre rustet til voksenlivet.

De 3 liv:
Håndbold, Uddannelse, Privat/socialt liv Randers Herre Håndbolds mål er at være i tæt kontakt med de uddannelsesinstitutioner, som spillerne går på og i det hele taget følge med i alle spillernes 3 liv. Randers Herre Håndbold har et tæt samarbejde med Randers ElitesportsCollege, og derudover er der stor opbakning fra det lokale erhvervsliv samt kommunen til eliteprojektet og ikke mindst til projekt ”de 3 liv”.