Jeppe Bach Knudsen og Randers HH afbryder samarbejdet

Efter gensidig aftale er Randers HH og cheftræner Jeppe Bach Knudsen blevet enige om at stoppe samarbejdet og gå hver sin vej fremadrettet.
Hos Randers HH ser man ind i en ny og spændende opbygningsfase, der kommer til at strække sig over flere sæsoner og accepterer i den forbindelse, at dette ikke stemmer overens med Jeppes ambitioner. Derfor er parterne blevet enige om at skilles i al mindelighed.
”Jeg har fået en del henvendelser fra forskellige klubber igennem foråret” udtaler Jeppe Bach Knudsen. ”Men jeg har haft en aftale med Randers HH, hvor begge parter har haft mulighed for at forlænge med et år og den dialog og aftale har jeg hele tiden haft til sinds at opfylde. De informationer klubben har givet mig omkring det kommende setup, og prioriteringen omkring det at bygge en trup op, har dog desværre ikke været helt konkrete. Klubben har meddelt mig, at man vil starte fra scratch med et ungt hold uden kontraktspillere og jeg må bare indrømme, at det ikke helt er der jeg havde set mig selv, da jeg kom til klubben for 1 år siden” siger Jeppe Bach Knudsen.
”I processen giver klubben også udtryk for, at de ikke vil prioritere rammerne for trænervirket i 2. Division på samme måde som i 1. Division, hvilket jeg naturligvis respektere fuldt ud. Begge parter har fuld forståelse for hinandens prioriteter. Jeg forstår til fulde klubbens vision og strategi for det kommende Randers HH og de forstår de muligheder jeg tidligere har fået og åbnede derfor op for den mulighed, at vi kunne afbryde vores samarbejde, hvilket jeg valgte at takke ja til”
Sven Aaquist fra Randers HH sportslige ledelse kan tilslutte sig Jeppes opfattelse af situationen og ridser her op, hvad der for nuværende er planen for Randers HH, når man næste år skal spille i 2. division:
”Vi har i den nye bestyrelse og Sportslige Ledelse, der blev nedsat med indgangen til den netop overståede sæson forsøgt på bedste vis, at få økonomi og ambitioner til at gå op.
Sportsligt fik det den konsekvens at vi måtte vinke farvel til 1. divisions status i denne omgang, men det er vores ambition at vende tilbage. Det kommer dog til at tage noget tid. 2 måske 3 sæsoner, for vi skal bygge et hold op af spillere, der VIL Randers HH, og vil kæmpe med alt hvad de har lært i alle kampe for holdet og for klubben.
Vi har brugt sæsonen på at få ryddet op og skåret alle unødvendige omkostninger i hele organisationen væk. Også har vi gjort os selv det klart, at vi fremadrettet først sætter os i udgifter, efterhånden som der er indtægter til at dække disse.
Derfor kan vi ganske enkelt ikke gå ud med et ret stort sportsligt budget. Men det betyder jo ikke, at vi ikke får et set-up og en kultur, hvor vi fortsat kan udvikle egne unge spillere. Faktisk kommer det til at betyde, at vores hold får en rigtig stor lokal profil i de kommende år, og vi er sikre på, at vi godt kan komme tilbage i 1. division på disse præmisser. -Det er gjort før i klubben, og vi vil gøre det igen. Det kommer dog til at tage den tid det tager. Vi falder ikke i den fælde en gang til, at vi bruger penge, vi ikke har dækning for” siger Sven Aaquist.
”For nuværende har vi spillere nok af egen avl til at besætte et 2. divisionshold. Og hvis vi koncentrerer os om at udvikle disse spillere, samt vores U17 og U19 spillere, så forventer vi, at kunne blive stort set selvforsynende på sigt.
Hvem der kommer til at stå i spidsen for 2. divisionsholdet kan vi ikke melde noget ud om endnu. Men hele den sportslige sektor, fra U17 over U19 til seniorholdet kommer til at hænge meget tættere sammen end tidligere, og jeg tror at vi får et rigtig godt set-up i de kommende mange sæsoner” slutter Sven Aaquist af.