Stor tilgang i Randers Herre Håndbold

Randers Herre Håndbold har hen over julepausen fået tilgang af 3 nye spillere og en ny assistenttræner.

3 nye spillere er dog ikke helt sandt, idet 2 af spillerne er fra det succesfuld kuld af unge talenter, der i sidste år repræsenterede Randers HH i U18 Ligaen.

Den ene ”Randers HH dreng” er venstrehåndede Daniel Holleufer som i forsommeren valgte at prøve lykken i Viborg HK, idet han ikke viste hvor han stod, i den på daværende tidspunkt uvisse og uafklarede situation i Randers HH.

I Viborg har han fået masser af spilletid og har ikke mistet lysten til at prøve talentet af på højere niveau, og da situationen i Randers HH igen er stabil, og HH-holdet har vist flotte takter i 1. division, har Daniel valgt at vende tilbage for at forsøge at spille sig på holdet.

Sidste sæson blev det, ud over at være en toneangivende spiller på U18 Liga mandskabet i HH, også til en række kampe på Hornbæks 2. div hold og Daniel har også haft sin debut på 1. divisionsholdet.

Det bliver også til et glædeligt gensyn med Mathias Juel, som ligeledes kommer tilbage til HH efter en smut tur til Viborg.

Mathias er på vej tilbage efter at en sprunget akillessene har holdt ham uden for banen i en lang periode.

Nye folk i Randers HH-truppen: Mathias Juel, Anders Risdal, Daniel Holleufer og Jørgen Gluver

Mens Mathias var 1. års U18 spiller i HH trænede han fast med Herreliga holdet, og han blev endda også udtaget til Herreligatruppen. Desværre sprang Mathias ugen efter akillessenen og har siden slidt hårdt for at vendte tilbage til håndboldbanen.

Et godt træningsmiljø og fornyet stabilitet i Randers HH, har også fået Frederikshavn-skytten Anders Risdal til at søge imod Randers.

Anders Risdal kommer til Randers for at styrke bagkæden, og det er ikke uden at have noget at have det i, da Anders har været den mest scorende spiller i Frederikshavn i indeværende sæson med 57 mål.

”Det er rigtig godt at vi nu får flere spillere med i truppen. Vi har i flere situationer ikke været brede nok og har måttet spille med helt op til 5 U18 spillere på holdkortet i nogle af vores kampe” udtaler cheftræner Jeppe Bach Knudsen.

”Vi vil fortsat se U18 spillere i truppen og der vil også fortsat være optræning og talentudviklings muligheder for de unge talenter, men med tilgangen af de nye spillere, kan vi lade nogle af U18 spillerne koncentrere sig mere om at spille U18, og næste år U19, så vi på sigt kan få nogle endnu mere seniorklare spillere op i vores trup” siger Jeppe Bach Knudsen

Ny assistent

Cheftræneren kan også glæde sig over at der er fundet en afløser for Tommy Schytte som assistent på HH bænken.

Tommy havde kun en aftale med HH frem til jul, og derfor er et glædeligt at HH kan præsentere Jørgen Gluver som ny assistent træner.

Gluver skal fortsat også passe sit job som træner for klubbens U16 hold, men det er lykkedes at få en kabale til at gå op, så Gluver også kan varetage rollen som Jeppe’s forlængede arm på bænken.

Jørgen Gluver er uddannet Mastercoach, mangeårig træner på højeste niveau i både Danmark og Tyskland, også var Gluver som de fleste nok erindrer, en af kæmperne på det hedengangne bolsje-drenge landshold.

Randers Herre Håndbold skyder 2. sæson halvdel i gang på hjemmebane i Dronningborg Hallen, hvor Otterup kommer på besøg i morgen lørdag d. 12. januar kl. 15.00