Skoda skifter klub

Det er ikke blevet til megen spilletid for Frederik Skoda i denne sæson, hvor der ellers var lagt op til at Skoda skulle spille en hovedrolle på et ungt Randers HH hold.

En solid sportsbrok har dog ikke været gunstig for hverken Skoda eller Randers HH og det er derfor kun blevet til 2 kampe indtil nu for Frederik Skoda. -Og det var de to indledende kampe i sæsonen.

”Frederik har desværre været skadet det meste af sæsonen og derfor har vi ikke set hans potentiale. Vi håber at Frederik kan nå at bidrage til holdet i de resterende kampe i sæsonen, men der er stadig ikke klarhed over hans skadessituation, så det er meget tvivlsomt om han når at få den neongrønne trøje over hovedet igen” udtaler formand Henrik Frydendahl.

Frederik Skoda ønsker at få en ny start ovenpå en lang skadesperiode, ”men jeg er klar til at give alt hvad der er muligt for at hjælpe klubben og holdet i de sidste kampe, såfremt fysikken kan klare det” kommer det fra Frederik Skoda, der har spillet 2 sæsoner i Randers HH.

Om Skoda allerede er klar til kamp i den kommende spillerunde kan du erfare på søndag d. 11/3, hvor Randers HH tager imod Frederikshavn FI kl. 15:00 i Arena Randers i et brag af en bundgyser.