Rutineret stregspiller til Randers Herre Håndbold

Et jobskifte til Invita Randers bliver også til et klubskifte til Randers Herre Håndbold.

Ja, det er realiteten for den rutinerede stregspiller Nicklas Møller som skifter til Randers HH fra HEI Håndbold.

Nicklas startede nemlig i December som indretningskonsulent hos Invita Randers, der er passioneret sponsor hos Randers Herre Håndbold.

Erhvervschef Jan Puggaard Hansen, Invita Randers, så straks en mulighed i at overtale Nicklas Møller til at flytte til Randers Herre Håndbold, allerede da han og Nicklas talte sammen første gang.

Jan fortalte om det gode træningsmiljø og om sit store engagement i klubben igennem mange år, og Nicklas, der også kun har hørt godt om miljøet i Randers HH, var med på ideen om at flytte sin hobby tættere på sin arbejdsplads.

Den 30 årige stregspiller, med en lang række divisionsklubber på sit CV, valgte derfor at troppe op til træning i Arena Randers og kommer dermed som en kærkommen tilgang til den unge Randers HH trup, der ikke har mange spillere med stor erfaring fra seniordivisionshåndbold i truppen.

Nicklas Møller har tidligere bl.a. spillet for Team Sydhavsøerne, TMS Ringsted, FIF, Køge og senest hos 1. divisions rivalerne fra HEI og kan således tilføre Randers HH truppen en masse erfaring fra sin fine karriere.

Med tilgangen af Nicklas Møller er der nu 4 nye mand i den trup, der skal sikre at Randes Herre Håndbold også næste sæson spiller i 1. division.

I sidste uge kunne klubben således også præsentere Mathias Juel, Daniel Holleufer og Anders Risdal som nye i klubben, og den store tilgang giver cheftræner Jeppe Bach Knudsen flere og mere rutinerede strenge at spille på, i turneringens sidste spændende halvdel.

Randers Herre Håndbold ligger pt. nr. 10 i 1. division, hvilket betyder en plads i kvalspil til 1. div.

Der er kun 1 enkelt point ned til en plads som nr. 12, der betyder direkte nedrykning til 2. division, men der er også kun 2 point op til 9. pladsen, som vil sikre Randers HH en ny tur i 1. division, hvilket er klubbens målsætning for sæsonen.

Der er således brug for alle de kræfter og ressourcer der kan samles sammen til det hæsblæsende program, som holdene i 1. division står foran.