Randers HH

Medlemskab

INDMELDELSE

For at kunne spille håndbold i Randers Herre Håndbold, skal du være medlem i en af de 4 moderklubber:

  • RANDERS KFUM
  • RANDERS FREJA
  • DRONNINGBORG BOLDKLUB
  • HORNBÆK SPORTSFORENING

Medlemsskabet koster pt. kr. 3000,- for en hel sæson, dog kan dette nedsættes til 2400 kr. hvis der ydes en hjælp til klubbens arrangementer (dette kaldes klippekortordningen).

Læs mere om klippekortordningen på denne side. LÆS HER

HVORDAN BLIVER JEG MEDLEM?

Dette gør du ved at udfylde medlemsoplysningerne på denne side.

Når du har udfyldt medlemsoplysningerne så vil Randers HH sørge for følgende:

1. Er du allerede medlem i en af moderklubberne.

Randers HH sørge for at de får besked om at du nu spiller i Randers HH. Skal dit spillecertifikat flyttes til en anden moderklub sørger Randers HH for dette.

2. Kommer du fra en anden klub.

Randers HH sørger for at  for at du bliver indmeldt i den moderklub du har valgt, og sørger for at få overført dit spillecertifikat fra din tidligere klub.

Kontinget:

Randers HH opkræver 1200 kr i kontingent for perioden 1. maj til 31. oktober den 1. august (til betaling d. 20 august) og 1200 kr. for perioden 1. november til 30. april den 1. december ( til betaling d. 15 januar). Derudover opkræves de sidste 600 kr. (såfremt man ikke her tilmeldt sig klippekortordningen) den 1,marts (til betaling d. 15. marts).

Kontingentet indbetales på denne side på dankort, eller indbetales på foreningens konto i Sparekassen Kronjylland: Reg. nr. 9331 Konto: 0005353033.
Husk at oplyse navn og hold i forbindelse med indbetalingen.

Du vil modtage en mail når det er tid til at betale dit kontingent.

Har du spørgsmål til dit medlemsskab af Randers HH, er du meget velkommen til at kontakte Allan Kobstrup på Mail: mail@randershh.dk eller på telefon 40 60 71 76.

Med venlig hilsen
Randers Herre Håndbold