Målmandstalent får aftale i fødselsdagsgave

 

En meget stolt Viktor Warrer har fået sig en flot fødselsdagsgave af Randers Herre Håndbold.

Viktor Warrer blev i lørdags 17 år og mandag fik han en aftale med Randers Herre Håndbold på plads. Viktor er nu tilknyttet klubben i min. 2 sæsoner.

”Det er helt i tråd med vores klare strategi at stase på unge spillere, at vi nu har lavet en aftale med Viktor”, udtaler formand for Randers Herre Håndbold Henrik Frydendahl.

”Viktor er yderst engageret og meget professionel i sin tilgang til håndbolden. Når man så samtidig har talentet til at blive fremtidens topmålmand, ja så var der ikke så meget tvivl om at vi skal udvikle Viktor yderligere.

Allerede nu, er han en fast del af vores 1.div trup og er med til at skabe en konkurrence blandt vores målvogtere.

Det er planen at Viktor både skal være i vores 1.div trup men også deltage på vores stærke U18 hold” slutter Henrik Frydendahl af.

 

Viktor Warrer er rigtig stolt over at have fået en aftale og udtaler;

”Jeg er super glad for at få denne aftale på plads! Det giver ro og jeg kan nu fokusere på håndbolden og min skolegang.

At jeg skal være i Randers er ganske naturligt, de har stor tiltro til mig og det setup som klubben har fået sat op, giver mig virkelig tro på at jeg kan udvikle mig optimalt her. Alt er sat i system, min skole (HHX), træning og ikke mindst udviklingsplaner er på plads, det er bare et stærkt setup !”

 

Sportslig ansvarlig i Randers HH Talent, Mathias Bak, der også er koordinator på Randers Elitesports College giver aftalen følgende ord med på vejen;

” Viktor har været en del af Randers HH set-up siden U16, med et års fravær grundet efterskoleophold.

Efterfølgende er han blevet tilknyttet Tradium HHX, som i samarbejde med Randers ElitesportsCollege og Randers HH Talent har skabt et godt træningsmiljø for Viktor.

Disse muligheder har Viktor i den grad udnyttet, hvilket har resulteret i, at han har gjort sig godt bemærket på klubbens U18 hold og nu også som en fast del af 1. divisionstruppen.

Det er fuld fortjent, at en spiller som Viktor, der både har talentet og specielt viljen og den rette indstilling nu har tilspillet sig en kontrakt.

Dette er et eksempel, som vi håber kan smitte af på flere af vores ungdomsspillere, således vi i fremtiden kan fastholde vores strategi om, at benytte egne unge spillere på klubbens første hold”