Klubmand tilbage hos Randers Herre Håndbold

Det bliver til endnu en tørn på bænken som assistenttræner for Tommy Schytte, der netop har indgået aftale med Randers Herre Håndbold om at assistere Jeppe Bach Knudsen med at styre klubbens unge 1. divisionshold. I hvert tilfælde frem til jul.

For den netop indgåede aftaler dækker i første omgang denne periode, hvilket den nye assistenttræner uddyber;

”Dybest set har jeg jo ikke tid til dette, men når det er ens hjerteklub der kommer og spørger, så tager man sig tiden.

Jeg glæder mig utroligt meget til at byde ind med den hjælp jeg kan, også må vi se tiden an og vurdere på situationen, når vi kommer frem til jul” udtaler Tommy Schytte.

Og det er ikke en Hr. Hvem som helst Randers Herre Håndbold nu har fået en aftale med.

På Tommy’s CV er der nemlig mange tidligere optrædener som assistent i HH-regi.

Det begyndte faktisk allerede i Randers HHs første leveår.

Her var Tommy assistenttræner for Søren Moeberg, på det U16 hold, der endte med at spille DM finale. -Og for en håndfuld år siden, var Tommy igen assistent for U16 drengene.

Tommy var også succesfuld assistent for Ole Bitsch i 1. division, og trådte også til som afløser i 3 kampe, da HH spillede i Herrehåndboldligaen, så det er en mand der er klar på at træde til, når der er brug for hjælp og en assistenttræner, som kun har fået rosende ord med på vejen ved alle sine optrædener i HH.

”Tommy er en bundsolid og god fyr. Specielt til at håndtere de mange unge spillere vi råder over og vi har indtil videre udelukkende haft gode erfaringer med Tommy de gange han har haft HH trøjen på, så vi glæder os over gensynet” udtaler formand Henrik Frydendahl.

Tommy Schytte får ”comeback” på bænken allerede i morgen, når Randers HH tager imod Team Sydhavsøerne i Arena Randers kl. 19:30