RHH – OHK 12/01/19

Randers HH var i aktion for første gang i 2019, og i en målrig kamp måtte Jeppe Knudsen og co. gå fra banen med et knebent nederlag til Otterup.

Randers: Randers HH åbnede 2019 med en hjemmekamp mod Otterup, og den dårlige afslutning på efteråret blev fulgt op med et nederlag på 32-29 i en kamp, der bølgede frem og tilbage, men hvor Randers HH igen manglede den sidste skarphed i de døende minutter.

Som optakt til forårssæsonens første kamp havde Randers HH fem nye spillere. Blandt andet Anders Risdal, der er hentet til fra Frederikshavn og som var topscorer for det nordjyske hold i efteråret med 57 mål.

Lørdagens opgør mod Otterup blev spillet i Dronningborg-hallen, og det var en noget rodet indledning, hvor gæsterne startede bedst. Efter ti minutter var Otterup foran med 5-2, og Randers HH havde svært ved at komme frem til åbne skudmuligheder.

Anders Risdal startede på højrebacken, og han fik gang i målscoringen, da han reducerede til 5-3, og det fik Randers HH bedre med, men Otterup var et skridt foran.

Det var det, fordi Randers tog de defensive problemer med fra efterårssæsonen. Fynboerne havde nemlig for nemt ved at komme til gennembrudschancer, og det efterlod ofte Kevin Fisker chanceløs i målet.

Efter 20 minutter viste måltavlen 11-14, og kampbilledet lignende mange af Randers HH’s kampe fra foråret.

Kronjyderne hang efter på grund af en vaklende defensiv, men de var stadig med i kampen på grund af et stabil angreb.

Jacob Aaquist og Joachim Enggaard, der var blandt de mest scorende i hele 1. division i efteråret, viste igen stor træfsikkerhed i første halvleg mod Otterup.

I målet blev Rasmus Poulsen skiftet ind, og han fandt flere store redninger frem, ligesom et mere bevægeligt forsvar, gjorde det sværere for gæsterne.

Randers HH var derfor kun bagud med 15-16 ved pausen.

Kilde Amtsavisen