I alt 70 drenge deltog i Workshoppen

Der var liv i Arena Randers i går, da Herrespillerne fra Randers Herre Håndbold, havde inviteret U12 og U14 drengene, fra samarbejdsklubberne, til workshop.
Først trænede herrerne selv, fra kl. 15.00 til 17.00, hvor alle drengene, havde mulighed for at se hvordan en træning foregår, på højeste niveau.
Lad det være sagt med det samme, at vi nok har lært at 2 timers på en stol, nok er lige i overkanten, men til gengæld, var det en flok drenge der var meget klar til at være aktive, da Jan Paulsen, bagefter kaldte dem på gulvet.
Her startede Jan Paulsen med at fortælle lidt om hvordan livet er som professionel håndboldspiller, og hvilke træningsmængder, der skal til. Efter velkomsten, og det lille indblik, blev drengene overdraget til spillernes ansvar, som opdelte drengene i grupper, der så roterede rundt i Arenaen, hvor de fik lov til at smage på lidt af det hele, med skud, finter, lidt fysisk træning og træning for målmændene.
Efter en times træning, blev drengene kaldt sammen til et fælles billede, som ses oven for, og inden der blev badet fik alle drengene et holdbillede med spillernes autografer.
Det virkede som om alle havde en god oplevelse, og det lyder fra Randers Herre håndbold spillerne, at de havde det sjovt med alle de interesserede og arrangerede drenge, fra samarbejdsklubberne.
Det var første gang vi afholdte workshop, for vores samarbejdsklubber, men helt sikkert ikke sidste gang, og vi lærte meget om hvordan det skal være fremover, med de til rettelser der måtte være.
Tak for en supergod eftermiddag til drengene fra os, i Randers Herre Håndbold.

Hvis din forening vil være en del af dette fantastiske fællesskab, og gerne vil være samarbejdsklub, er du velkommen til at kontakte:
Bo Christensen
mobil. 25112053
mail. bc@randershh.dk