Arbejdssejr til Randers HH over Skive FH

Det blev lige nøjagtigt til 2 point i lørdagens kamp mod Skive FH. Opgøret mellem to af de formodede kandidater til oprykningspladserne i 1. division, udviklede sig til lidt af et drama for de ca. 700 tilskuere i Arena Randers. Randers HH mandskabet fik efter en tæt start lagt afstand til Skive, især i kraft af et stærkt forsvar og en godt spillende Frederik Torp i målet. Efter 21 minutter var stillingen således 9-4 til Randers HH. Angrebsmæssigt havde begge problemer i slutningen af 1. halvleg og pausestillingen var således 10-7.

 

2. halvelg startede ligeledes tæt. Efter 38 minutter kommer Skive foran for anden gang i kampen. Denne gang med 12-13. Resten af opgøret følges de to hold ad og ingen af holdene formår at komme foran med mere end 1 mål. I det 58. minut får Andreas Svoldgaard scoret til 22-20 og da Jorn Smits minuttet efter scorer til 23-20 er kampen afgjort. Skive får reduceret til sidst og dermed blev den neglebidende forestilling afgjort til hjemmeholdets fordel.

Cheftræner Jan Paulsen udtalte efter kampen. – Vi vidste på forhånd at Skive er et godt hold og med deres seneste resultater i mente, så vidste vi også at spillet måske kunne blive lidt nervøst og krampagtigt. Vi har selv rigtigt godt fat i forsvaret, men mangler selvsagt noget pondus offensivt. Vi laver alt for mange tekniske fejl i 2. halvleg og det skal vi have reduceret. Vi har desværre også Kasper Gudnitz siddende udenfor i dag og dermed er vi nødsaget til at spille med en højrehåndet på højre back. Det giver et andet flow og gør det lidt sværere at sætte spillet op.

 

Højrefløjen Joachim Enggaard blev topscorer for Randers Herre Håndbold med 6 mål.

 

Målscorere for Randers HH: Joachim Enggaard 6, Christian Olesen 4, Jorn Smits 4, Andreas Svoldgaard 3, Alexander Morsten 2, Rasmus Mølgaard 2, Johann Gunlaugsson 1, Frederik Skoda 1.